Viinikoulutus omalle ryhmällesi

Explore the world of wine!语言: 芬兰, 英语 和 瑞典
1.5 个小时
最多可接受的预定:10客户


我们做什么

DOERZ
Haluatko järjestää ryhmällesi oman viininmaistelutilaisuuden esimerkiksi polttareihin, pikkujouluihin, kerhoiltoihin, saunailtoihin tai tiimipäiviin?
Varaa siihen oma viinimestari kouluttamaan porukkaa ja kertomaan lisää viinien salaisuuksista.

Tilaisuudessa käymme läpi miten viinejä maistellaan ja mitä havaintoja niistä voi tehdä, ja mitä nämä havainnot kertovat esim. ilmastosta, viinin iästä tai valmistusmenetelmästä. Koulutus kestää reilun tunnin.

Alla muutamia esimerkkejä teemoista. Voimme myös sopia yhdessä muusta teemasta.

Perustasting, jossa maistamme 4-5 viiniä eri rypäleistä, eri alueilta ja eri tuottajilta.Paneudumme maistelutekniikkaan ja vertailemme viinien ulkonäköä, aromeja ja makuja. Tämän tastingin voi tehdä puna-, valko-, rosee- tai kuohuviineillä.

Viini ja juustot/suklaa/lakritsi, jossa maistamme 3-4 eri viiniä ja yhdistämme niitä joko juustoihin, suklaisiin tai lakritsiin.

Maateema, jossa keskitytään yhteen maahan. Maistamme 4 eri viiniä ja keskustelemme kyseisen maan viinitrendeistä ja viinikulttuurista.

Rypäleteema, jossa maistetaan 4 saman rypäleen viiniä ympäri maailmaa. Näin pääsemme vertailemaan miten ilmasto ja maaperä vaikuttavat viinien makuun.

Koulutuksen hinta on 380 euroa (maks. 10 henk).

Kerro "Book your event" -napista toiveesi tilaisuuden ajankohdasta, paikasta ja teemasta.

Koulutuksissa opitaan yhdessä uutta rennolla otteella.

关于Martin - Doer

Sommelier Martin Nordell on intohimoinen viinien ystävä ja hän on suorittanut Champagne Master –tason sertifikaatin ensimmäisenä Suomessa.

要求

You need to be over 18 years of age to participate. Bring your tastebuds!

客户反馈

Asiantunteva ja mukava kouluttaja, ilta sujui rattoisasti!
Antoisa reissu päästä maistelemaan viinejä asiantuntijan johdolla mukavassa seurassa. Saimme hyviä vinkkejä ja näkemyksiä viineistä. Suosittelen!