Pikkulauantai - yleinen saunavuoro

Pikkulauantai - yleinen saunavuoro Voimalan saunallaKempele, 芬兰
语言: 芬兰 和 英语
4 个小时
最多可接受的预定:20客户
正常价格: 15 €
儿童: 12 €


我们做什么

Pikkulauantai - yleinen saunavuoro Voimalan saunalla.
klo 17-19 miesten vuoro
klo 19-21 naisten vuoro

Saunamaksu 15€
Opiskelijat ja eläkeläiset 12€
Sisältää laudesuojat ja pesuaineet.

Lisämaksusta:
pyyhemaksu 5€
kasvonaamio 5€
yrttinen jalkakylpy 10€

Saunatila on anniskelualuetta, joten sinne ei saa tuoda omia alkoholijuomia. Saunajuomaa voi tilata Voimalan puolelta sen aukioloaikojen puitteissa

关于Luonnokas - Doer

Operating in the wellness and sauna industry, Luonnokas offers handmade natural cosmetics and sauna treatments based on traditional folk healing. The founder of Luonnokas, entrepreneur Anu Rosenberg, specializes in sauna therapy and is focused on pausing and being present in the sauna. We welcome you to Oulu, the sauna premises of Voimala 1889 and the most gentle steams of the Finnish sauna!

要求

Yleisessä saunassa erikseen naisten ja miesten vuorot, mutta voit halutessasi ottaa uima-asun mukaan.

客户反馈

Kukka

Kukka

Toimiva kokonaisuus. Oli ilo. Hyvä välitön tunnelma ihmisten kesken. Jooga sopivan tasoista ja hyvä kestoaika. Jos joogataan ulkona hyvä varmistaa ennakkoon terassin pinta. Nyt lähettyvillä oli lasinsiruja, joissa paljasjalkaisella joogaajalla voi käydä vahinko. Sauna oli rentouttava. Hieman sekava oli sisääntulo, ehkä yksilölliseen ohjeistukseen voisi petrata vaikka ojentamalla ovella tulijoille tossut ja kertomalla että mitä seuraavaksi tehdään. Löylytuoksu oli miellyttävä. Ja saunan jälkisyömiset sopivia. Saunakosmetiikkaan olisin kaivannut kylpyhuoneessa nimiä, mikä on mikäkin saippua, olisi innostanut kokeilemaan enemmän ja ehkä ostamaankin. Hiusten hoitoainetta en myöskään löytänyt. Tuotteeseen kehittäisin myös lisähintaan mahdollisuuden ostaa joku suht nopea jalka- tai kasvonaamio. Tai jos tilaisuus olisi siihen aikaan että Tuba olisi auki niin pala heidän juuri uunista tullutta sienipitzaansa voisi myös saunan jälkeen maistua. Vois muuten kehitellä Tuban keittiön kanssa jonkun teemaan sopivan pizzan. Kiitos ja menestystä toiminnalle toivoen.